Header GMS-Geleen

Error
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP: :write: Unable to use passive mode
  • JFTP: :write: Unable to use passive mode

ONDERHOUD EN REPARATIES
 


doorsmerenGrasmaaiers groot of klein hebben onderhoud nodig zoals het vervangen van filters, olie verversen, slijpen, vervangen van snaren, het afstellen en doorsmeren en het schoonmaken van de grasmaaier.

Onderhoud bij Grasmaaierservice Geleen

Wij hebben 25 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van grasmaaiers en andere tuinmachines en staan garant voor een goede onderhoud en eventuele reparatie aan uw grasmaaier.

Reparaties worden altijd ná overleg met u uitgevoerd en hierna snel afgehandeld. Bij langere wachttijd van de reparatie kan gebruik gemaakt worden van een leenmachine. Voor Hornbach verrichten wij voor grasmaaiers en zitmaaiers de garantiebepaling bij storingen, het onderhoud en de reparatie.

Voor de winterbeurt en reparaties is een ophaalservice mogelijk. In voorkomende gevallen is ook een reparatie aan huis mogelijk.
Vraag vrijblijvend een offerte aan via e-mail of bel ons  046 426 3155 of mobiel  06 2918 2540.

Bekijk ook onze informatie (Pdf) over de  winterbeurt 2012 [ klik hier ].

Vóór het controleren of onderhouden van uw grasmaaier, is het noodzakelijk dat de grasmaaier wordt uitgezet en de ontstekingsbougie wordt onderbroken. Laat uw grasmaaier na 25 uur gebruik maar in ieder geval ieder seizoen door een vakman nakijken en onderhouden. Dit voorkomt vaak onnodige reparaties.

 

Onderhoud-1

Onderhoud-3

Onderhoud-4

Bron foto's: GGP en Hayter